Op 2 december zijn we naar Sleeuwijk gereden om daar een echo te laten maken of we in januari pups kunnen verwelkomen van Nimba. De reden dat we naar Sleeuwijk zijn gereden is dat we daar ook de KI hebben gedaan. Tevens zit daar een hele kundige vrouw die goed kan inschatten hoeveel pups we kunnen verwachten.

Helaas bleek Nimba niet dragend te zijn. Een domper en niet verwacht omdat alle omstandigheden goed waren. Zeer waarschijnlijk zijn we toch nét te laat geweest met de KI. De volgende keer zullen we bij een lagere progesteron waarde gaan insemineren op advies van de dierenarts. Aangezien het bij Lola ook in twee keer moest hopen we dat het bij Nimba ook zo gaat lopen.

Het is en blijft toch weer een wonder als het weer gelukt is en er gezonde pups geboren worden.

Nu gaan wij weer snel genieten van 8 kleine zwarte monstertjes die nog maar 2 weken bij ons aanwezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *