Wij worden de laatste weken gek gemaild en gebeld met vragen of wij pups hebben vanwege het Corona virus. Wij hebben als erkend fokker van NLV en RRCN het welzijn van onze honden hoog in het vaandel staan. Wij fokken niet meer dan mag volgens de richtlijnen per hond in hun totale leven. Onze honden zijn voorzien van alle gezondheidscertificaten die zijn gecheckt door de NLV, RRCN en de Raad van Beheer om mede voor u een gezonde hond te fokken. Al zouden wij momenteel puppy’s hebben dan zit onze wachtlijst al geruime tijd vol voordat de pups geboren worden. Het is voor ons een uit de hand gelopen (professionele) hobby waar ontzettend veel tijd en geld in zit.

Denk daarom ook 2x na voordat u een puppy aanschaft en lees uzelf in.

Broodfok vindt iedereen zielig maar u als toekomstig hondenbezitter bent de enige die hier iets aan kunt veranderen. Ik vind het dan ook onze plicht als hondenliefhebber u te waarschuwen voor dergelijke wanpraktijken die menig burger verafschuwt als het in tv-programma’s aan het licht komt. Alvast bedankt namens alle broodfok teven die aan de lopende band een nestje krijgen onder erbarmelijke omstandigheden.

1 thought on “Een puppy aanschaffen? Het Corona virus gaat een keer voorbij!

  1. wij zijn op zoek naar een blonde labrador pup, teef.
    voorheen hebben wij een 11 jaar een labrador gehad, deze helaas overleden.
    we hebben toen niet voor een nieuwe pup gekozen omdat mijn vrouw en ik hele dagen werkten en veel te weinig tijd zouden voor aandacht aan de hond en haar opvoeding.
    nu gaan wij met pensioen en willen wij graag weer heen labrador in ons leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Name *