Het tweede nestje van Lola

In 2019 hebben we ons tweede nestje gefokt met Lola. De pups zijn gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging aangevuld met diverse DNA-testen. De pups zijn verkocht met een koopcontract van de NLV en zijn gechipt, ontwormt, geënt en hebben een stamboom. De pups zijn opgegroeid in huiselijke kring.

Wij hebben uit dit nestje een teefje aangehouden. Meer informatie over haar is te vinden onder het kopje ”Onze honden”.

Puppy's 3 weken en 5 dagen oud

Vader van het nestje

Geboortedatum
18 mei 2015

Fokker
P. Maasbol / M. Voigt

Eigenaar
Paul Dixon

Vader
FTCH Waysgreen Barracuda (Ross). Retriever Championship 2013, 2014

Moeder
Drakeshead Virgo

Stamboom
Klik hier

Werk

Gezondheid
Heupen 4/5 , Ellebogen 0/0, oogonderzoek 2018

DNA
Prcd-PRA & CNM ‘vrij op basis van ouderdieren’, SD2 vrij

Over Logo

OFTW Balbirnie Logo of Thornship is de reu die we zullen gebruiken voor het nestje van 2019. Logo is de zoon van Ross. FTCH Waysgreen Barracuda (Ross) is de reu die we hebben gebruikt voor het nestje van 2016.

logo-high-beech-kennel-berghem-2

Logo is een stabiele en zachtaardige reu die, net zoals zijn vader, goed bij Lola past. In 2016 en dit voorjaar heb ik Logo aan het werk mogen zien. Hij kan volhardend werken maar is door zijn zachte karakter goed te handlen. Logo valt op door zijn zachte karakter, goede gezondheid en mooie stamboom.

De vader van Logo is FTCH Waysgreen Barracuda (Ross). Ross is net zoals Logo in bezit van Paul Dixon. Ross heeft in 2013 en 2014 mee gedaan aan IGL Retriever Championships. De vader van Ross is FTCH Emmawood Drake. Deze hond heeft zich vier keer gekwalificeerd voor de IGL Retriever Championships en in 2012 is hij 4e geworden. Tevens zat hij in het winnende Schotse team op de Game Fair van 2008. De moeder van Ross is een snelle en stijlvolle teef gefokt uit Waterford en Willowyck lijnen.

De moeder van Logo is Drakeshead Virgo. Virgo is gefokt in Engeland door Sandra Halstead van Drakeshead Kennel. Virgo is de nestzus van FTCH Drakeshead Vodka en OFTW Drakeshead Vince. Virgo is in bezit van kennel Balbirnie in Denemarken en is daar succesvol geweest op diverse trials. Logo is dan ook geboren in Denemarken.

Heb je vragen?

 06-21905965