Tussen al het puppygeweld van Lola is Nimba loops geworden. Doordat dit eerder kwam dan we hadden gepland (met moeder natuur valt niks te plannen) moesten er nog een aantal praktische zaken snel geregeld worden. Op 2 december hebben we een echo gepland, dan weten kunnen we definitief zeggen of ze dragend is. De nestaankondiging komt na dan na 2 december op deze website. Als alles volgens planning verloopt worden omstreeks 5 januari 2020 de puppy’s verwacht.

De reu die we hebben gebruikt is Thimba (Jaroma Highridge Love Me Like You Do). Meer informatie over hem staat vermeld onder het kopje ”pups”. Nimba en Thimba voldoen allebei aan het fokreglement van de RRCN en van de Raad van Beheer.

De wachtlijst staat vanaf vandaag open. Heb je interesse in een pup van Nimba en Thimba? Mail dan naar highbeechkennel@hotmail.com. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

3 thoughts on “Nimba is gedekt. De wachtlijst is open!

 1. Goedemorgen,
  Mocht er een nestje gaan komen, dan hebben we zeker interesse. Wij zijn op zoek naar een maatje voor ons 1e hond Jake van bijna twee. Hij is een Australian Cattle Dog, dus vol energie. Wij hebben een lichte voorkeur voor een bruin teefje. Mocht u meer over ons willen weten, mag u me altijd mailen.
  Groet,
  Fieke Baars

 2. Hallo!
  Mocht er nog een nestje komen zouden wij graag op de hoogte gebracht willen worden! wij zijn op zoek naar een labrador pup. wilt u meer weten kunt u mij mailen!
  Met vriendelijke groet,
  Nikita Bouman

 3. Hallo;
  Wij hebben een paar dagen geleden onze lieve 3 jaar oud labrador verloren aan een verschrikkelijke ziekte en wij zoeken en nieuwe puppy.

  Wij zijn een echte serieuze familie van 4 volwassenen en we hebben altijd tijd om aan een hond te besteden en veel liefde om te geven.
  Graag komen we in jullie wachtlijst.
  Met vriendelijke groet,

  Roby Hautemann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *