Op 14 augustus zijn Dick en Hailey naar de SJP in Biddinghuizen geweest. Daar gingen zij proberen hun 2e B-diploma te bemachtigen. Een maand eerder (op 12 juli) was dat helaas niet gelukt in Putten. Bij 7 proeven wisten ze de volle 10 punten te halen, maar door een 0 op het kort apport moesten ze helaas zonder diploma naar huis.

In Biddinghuizen deed Hailey zoals gewoonlijk haar werk met volle overgave en wist ze alle proeven tot een goed einde te brengen. Het behaalde puntenaantal van 79 punten was goed voor een schitterende 1e plaats in de B-klasse. Daarmee is tevens het 2e B-diploma binnen en mag er worden gestart met de Meervoudige ApporteerProeven (MAP). Daarnaast gaan Dick en Hailey binnenkort voor het eerst meedoen aan een Orweja WorkingTest (OWT), voor zowel voorjager als hond de 1e keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *