Twee weken geleden is Lola loops geworden en vorige week was het zover. We zijn een week naar Engeland geweest om op bezoek te gaan bij Paul Dixon van Thornship Gundogs. Logo en Lola hebben twee succesvolle dekkingen gehad. Als alles volgens planning verloopt mogen we eind oktober de pups verwachten. Over 4 weken (24 september) gaan we een echo laten maken en weten we of er daadwerkelijk pups op komst zijn. Als Lola dragend is gaan wij iedereen die op de wachtlijst staat uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

1 thought on “Weekje Engeland

  1. Leuk om te horen dat jij een goede tijd hebben gehad in een zo te zien mooie omgeving.
    Nu maar hopen dat jullie en Nanda op haar verjaardag (24ste) een mooi cadeau krijgen.

    Groetjes,

    Paul, Nanda, Roel en Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *